Jump to content

poslijediplomski ekonomski fax Zagreb


Strimen

Preporučene objave

Ja i još dvije kolegice iz firme.. Pojma nemam kakav je studij, ali kolege ekonomisti rekli su mi da su voditelji studija ugodni i zanimljivi.. pojma nemam, firma plaća, pa reko.. ajde, od pravnog fakulteta ne može biti teže...

 

Kolegiji izgledaju dosta zanimljivo, jedino mi pravnici moramo položiti mikro- i makro - ekonomiju...

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad vam firma plaća. ja moram sama. jeste li poslali samo prijavnicu ili sve dokumente? ja sam se javila nakon isteka roka pa su mi rekli da još primaju (money, money, money) :-o i da samo pošaljem mailom prijavnicu pa da me budu izvjestili kad treba ostalio i još da imaju već solidnu grupu pa je sigurno da će biti organizirano.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam dala sve dokumente, kako slijedi -

 

1) prijavnicu sa internet stranice

2) presliku diplome - ne treba ovjerena, iako tako piše na web stranicama

3) presliku prijepisa ocjena

4) životopis

 

i ovi moji su valjda dali odluku o tome da plaćaju studij...

 

Ja imam prosjek ocjena 3,37 al oni tamo zbrajaju i ocjenu iz diplomskog i seminare, pa imam nekih 3.45 i zasad me nisu tražili one preporuke, a prijavila sam se prije dva tjedna.. mislim da je njima bitna lova, a ne moje ocjene..

 

Inače, za sva pitanja smo zvali voditeljicu referade za PDS Petru Stanić

 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak, Srijeda, Petak od 9-12

Utorak 9-12, 16-18

Četvrtak 13-18

 

Telefon:

01-238 3288

01-238 3218

 

Telefaks:

01-233 5633

 

 

I stvarno je susretljiva, informativna i ljubazna... eto, nadam se da sam pomogla :)

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

editor, ja sam poslala prijavnicu mail-om na mail Petre Stanić. Odgovorila mi je mailom da je zaprimljeno i da je OK. Moj prosjek nisam upisala u prijavnicu jer sam je pisala na poslu. Kući sam provjerila i prosjek je 3,9 (sa diplomskim), ali se doista slažem da im vjerovatno prosjek nije toliko bitan već ... hehe...znate već.

U svakom slučaju danas ću ipak kontaktirati Petru Stanić ponovo i pitati je li trebam dostaviti i druge dokumente. Jeste li svi iz ZG-a? Ja sam iz Splita i imam samo sreću da imam susretljivu šeficu koja me još i pogurala da se prijavim. Radim u državnoj upravi i vrlo su mi bliski poslu predmeti - intelektualno vlasništvo, zaštita potrošača i sl.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...

ma ok je, ne mogu reći da tupe po teoriji ali mislim da će trebati dosta enerijge. tipa sad smo dobili pitanja za pristupni rad (koji na ispitu "braniš") za prvi ispit, tj. već smo ga trebali predati, ali to je ful malo vremena cca 15 dana nakon slušanja, literatura su ti pp-ovi s predavanja i siteovi EU pa se ti snađi. a meni su to manje više nove i nepoznate stvari tako da ne znam... koliko će to sve skupa biti lako/teško za čovjeka koji radi, ali zanimljivo je ... preporučam-so far

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije svega hvala na komentaru.

Da, čujem od drugih kolega ekonomista koji također idu na PDS-ove na ekonomski faks da im se pomalo čini da je to mašinerija, non-stop bez predaha. Odradi jednu turu polaznika da bi stigao uzeti novu na jesen (a ruku na srce 45.000 kn nije baš jeftino). I upravo to kao što Editor kaže da se ne stigneš niti okrenuti a ide ispit, pa onda opet predavanje, pa opet ispit itd.

Bez obzira, kolegiji mi se čine zanimljivima i vjerujem da se potakne kakva konstruktivna rasprava tijekom predavanja. Jer zbog takvih stvari se ipak to i pohađa, zar ne?!

Da li se profesori trude i da li smatrate da su dovoljno stručni. Tj. ima li kakvih stvarnih situacija koje se uzimaju kao primjer?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

pa ovako, baš da se nešto vele raspravlja na predavanjima i ne... svi dođemo s posla pa baš i nisi u topšejpu za bacanje mudrosti... što se tiče "standarda" ponude i potraženje znanja to je nešto posve drugo u odnosu na pfzg (no i tu treba uzeti u obzir da je to horizontalno obrazovanje da smo odrasli ljudi i to)... što je, ruku na srce, dobrodošlo ...u svakom slučaju sam informiranija nego sam bila, pomalo se snalaziš, filtriraš, i mislim da će biti primjenjivo... i svakako je bolje nego ništa... o omjeru uloženog i dobivenog ne mogu još razmišljati ali to me je dugo držalo na ledu da li da upišem ili ne... ta hiperprodukcija nekako ne djeluje pouzdano, ali s druge strane bolje da jesi i 1 od sto nego da se niti ne brojiš... mislim da su oni praktično sagledali studiranje-učenje-napredovanje (ekonomisti ko eknomisti) i da na kraju krajeva profitiraš... pfzg-ovski mozak tu ima neke dvojbe no ipak treba priznati da se na to računa kad ideš... zar ne? mislim da je kvaliteta nositeljice studija prof. deše mlikotin tomić nedvojbena... bajdvej ugodna je kao i ostali na studiju koje sam slušala, komunicirala i sve u svemu preporučam... tempo je stvarno žestok, ako ga hoćeš pratiti, a dobro je biti u koraku jer te to nekako vuče (ko u studentsko doba...) jedan smo "ispit" obranili... uspješno :-) sad treba poraditi na drugom.... pa tako dalje.. join us...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija