Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
booth

BON 2

Preporučene objave

Poštovani,

u Splitskoj banci mi je kredit u obradi tj. poslan je na odobravanje. U prilog sa ostalom potrebitom dokumentacijom je i BON 2, kojeg moj poslodavac insistira da mu se vrati nakon odobravanja kredita. Nisam još ništa o tome razgovarao sa djelatnikom u Splitskoj banci pošto ne znam dali će mi krediti biti odobren ili ne, pa me interesira dali mi možda Vi možete odgovoriti dali je to moguće, tražiti BON2 nazad ako dođe do odobravanja kredita. Unaprijed hvala.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Vaš je poslodavac principijelno gledano u pravu, a bankari si dozvoljavaju zaista svašta. Što znači BON-2 vašeg poslodavca u vašem kreditu? To je dokument koji govori o prosječnom stanju na žiro računu vašeg poslodavca. Jak podatak, koliko on ima veze sa projekcijom vaše otplate kredita? Nadalje, nijednim dokumemtom banka ne može dobiti garanciju da ćete vi kod tog poslodavca raditi do kraja otplate kredita (nebitno koliki je rok) i ako je njihova jedina garancija otplate vaš trenutni radni odnos, onda ne znam što da o tome kažem. Podatak o poslovanju poslodavca nije nešto što on želi dijeliti sa svojim radnicima (više nije sve "naše" i više nismo drugovi. Osim toga, BON2 se i naplaćuje, a koliko je vaš poslodavac motiviran da sudjeluje u plaćanju troškova za vaš kredit. Neki put mi izgleda kao da prikupljanjem bespotrebnih "papira" netko negdje radi izmišljeni posao, a istovremeno drugima proizvodi troškove.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×