Jump to content

Snijeg - katastrofa


santolina

Preporučene objave

U svakoj civiliziranoj zemlji postoji zakon po kojem svaki stanovnik mora pocistiti snijeg i sl ispred svoje kuce i bude kaznjen ako to ne ucini, ( U njemackoj npr je ispred svake kuce kao u apoteci) u Dalmaciji nitko ne cisti niti je koga briga a snijeg se talozi - led na led tako da je sada nakon par dana padanja i ledenja postalo nemoguce hodati .

Na hitnoj pomoci Split je danas 90 ljudi????? I nitko ne odgovara po tom pitanju?? Ako slucajno padnete nitko nece ni doci po vas jer autobusi ni taxi ne voze, mozete jedino zvati svoje prijatelje da vas vuku.

Medicinska sestar juce je odlazila na posao i pala i slomila nogu te nakon toga 45 minuta hodala do bolnice u talkvom stanju???

I nitko ne reagira i nikoga nije briga??

Gradska uprava preporuca gradjanima da ciste snijeg?? Sada treci dan od padanja kada je sve zaledilo???? Kako ce se to i ocistiti ako se nije kad je trebalo a to je u samom startu??

U zagrebu komunalni redari naplacuju kaznu po tom pitanju??? Kako je to moguce a zivimo u istoj drzavi???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno, vas je odgojila Austrougarska.

Ako su ovo i ekstremni uvjeti koji se pojavčljuju jednom u 30g opet to nije opravdanje da sluzbe zaduzene za te poslove ne obavljaju svoj dio poslova na vrijeme i uopce nisu upoznate kako se to obavlja, da nema mehanizacije jer se to desava 1 u 30 godina??? U 21 st. zna se vremenska prognoza i treba se i pripremiti za takvo stanje. Pa ovih dana treba ljudima omoguciti normalan rad i odlazak po kruh bez da zavrse na hitnom kirurskom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma ja se slažem sa ZvoneMarkus-om i sa Santolinom, lopatu u ruke i čisti tko može. A i nije nikakva isprika to da kod njih snijeg ne pada ne tako često.

Moje je mišljenje da su svi oni koji su se slikavali sa skijama, goli i ne znam kakvi na rivi, mogli uzeti lopatu u ruke i pridonjeti zajednici.

Nema tu baš puno isprike ;)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija