Jump to content

Razina buke u caffe bar objektu


sveps

Preporučene objave

Dakle, u kafiću je limitirana razina buke na 65DB. Prostor je kvalitetno izoliran od vanjskog prostora tak oda je razina buke prema van podnošljiva. U prostoru se održavaju live svirke te raznina može biti iznad 65db. Problem je razina buke kojoj su izloženi posjetitelji te osoblje. Nitko osim inspekcije s tim nema problema. Postoji li neki način da se i dalje zadrže svirke s višom razinom buke? Zbog ograničenog prostora doregistracija nije opcija. Mogu li gosti nekim explicitnim potpisom prihvatiti veću razinu buke na vlastitu odgovornost možda? Ili neko slično rješenje koje bi bilo prihvatljivo svima?

 

Hvala

uređeno: od sveps
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znaći da imate objekat u kojem prema min.tehničkim uvjetima nije kao obveza predviđena glazba, te se tu može izvoditi glazba ugođaja najviše ekvivaletne razine 65 dB propisana Pravilnikom o najvišim dopuštenim razinama buke u sredini u kojoj ljudi rade i borave izvedenog iz Zakona o zaštiti od buke, te ni jedan ni drugi ne propisuju mogučnost povečanja razine buke na bilo koji način.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija