Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Blaski

Parkirno mjesto

Preporučene objave

Poštovani,

Potrebna mi je informacija. Odnedavno sam vlasnik stana od 59 m2 u novogradnji. Da li je prodavatelj u ovom slucaju i investitor duzan osigurati mi parkirno mjesto ukljuceno u cijenu stana?Zatvoreno parkirno mjesto sam morao platiti cca 5500 €!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
, Blaski je napisao:

Odnedavno sam vlasnik stana od 59 m2 u novogradnji. Da li je prodavatelj u ovom slucaju i investitor duzan osigurati mi parkirno mjesto ukljuceno u cijenu stana?Zatvoreno parkirno mjesto sam morao platiti cca 5500 €!

Investitor je prema uvjetima iz prostornog plana dužan za građevinu osigurati propisan broj parkirnih mjesta ovisno o broju i veličini stambenih jedinica ili poslovnih prostora. Ali se parkirna ili garažna mjesta prodaju odvojeno od stanova.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×