Jump to content

Uvaljivanje dijeteta


genessis

Preporučene objave

Pozdrav, za one koji su citali moj post o skrbnistvu, zna s kakvom sam ludarom bio u braku. Evo prije 10 tak dana sam.dobio pravomocnu presudu da kcer pripada meni i poslao sam.joj tu obavijest jer nije htjela podizati postu. Na to ona meni odgovara, da je kao bila u bolnici na odrzavanju trudnoce te da je rodila i onda salje ovo.

Sto napraviti

IMG_20181017_160419.png

IMG_20181017_160337.png

IMG_20181017_160250.png

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 7 sati , Ruby_Danderfluff je napisao:

Ocem djeteta se smatra majčin muž ako je dijete rođeno za vrijeme trajanja braka ili do tristo dana nakon prestanka braka, osim ako je majka sklopila novi brak. Nije ludara, zaista je tako, čl. 61. Obiteljskog zakona.

Upravo tako, a osporavanje očinstva, tj. osporavanje da Vi niste osoba koja pripada u tu skupinu definiranu čl. 65. ObZ, pripadate, ali smatrate da niste biološki otac djeteta, morati ćete dokazivati u sudskom postupku za osporavanje očinstva koji trebate pokrenuti i u istom dokazivati da Vi, stvarno, niste otac tog djeteta.....očito zna što radi, kao što Vam to sugerira i poštovana Ruby, "indirektno" Vaša bivša, koja, vidi se iz priložene poruke, da ima dobre upute i da je "premazana svim mastima", zato budite oprezni, jer opreza nikad dosta, čitajte "između redaka", tu njezinu poruku, a sami postupak nije nimalo jeftin...

uređeno: od Željac047
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija