Jump to content

Priznanje kupovine marihuane bez materijalnih dokaza


xyz123321

Preporučene objave

Pozdrav. Imam jedno pitanje. Poznanik koji se bavi prodajom marihuane uhvaćen je nakon akcije u kojoj je policija snimala telefonske pozive. Uhvaćen je u djelu i protiv njega se vodi kazneni postupak. U sklopu istog, priznao je krivnju i za sve pozive koje su snimili priznao da je, i kome je prodavao. Među njima je i jedan moj poziv, u kojem se ništa direktno ne spominje, ali je svejedno rekao da se radilo o tome. Sada sam pozvan kao svjedok od strane policije/odvjetništva (ne suda) u njegovom slučaju.

Zanima me da li mi se može išta dogoditi ako potvrdim njegovu priču i priznam da mi je prodao? Odnosno, da li će u slučaju da priznam naknadno pokrenuti prekršajni postupak protiv mene, iako ne postoje materijalni dokazi? Pretpostavljam da me ne mogu teretiti za posjedovanje, pošto ništa ne posjedujem. Ukratko, da li mogu imati ikakve zakonske posljedice ako priznam? Inače, radi se o maloj količini od par grama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala drot13.
Znam da se u ovom postupku sudi njemu, ne meni, ali da li mogu naknadno dići novi postupak protiv mene, samo na temelju tog priznanja (ne snimke, nego mog priznanja)? Znam da kao svjedok mogu odbiti odgovarati na pitanja, ali bojim se da se time ne uvalim u veće probleme, što se tiče daljnjeg povlačenja po ispitivanjima, policiji, sudovima... 

uređeno: od xyz123321
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija