Jump to content

Autoškola i zastara


anonimno

Preporučene objave

Molim pomoć oko jednog problema, naime u 6. mjesecu 2004. god. upisala sam se u Autoškolu Rubikon, Gundulićeva, Zgb. U to vrijeme sam ostala u drugom stanju tako da sam uspjela samo odslušati predavanja, položiti prometne znakove i odvoziti nekih 7 sati. Kada sam tražila da se ispišem njihova zaposlenica mi je rekla pa da neka pričekam jer je plaćanje MasterCard-om pa da imam vremena dvije godine (na toliko je otplata po MC) da to završim. Nakon poroda ponovno sam ih zvala i tražila da me ispišu buduči da jednostavno nisam mogla naći vremena za autoškolu. I opet mi je rečeno da je komplicirano ispisivanje zbog kredita po MC i neka još malo razmislim i neka im se javim za mjesec, dva. I tako svaki put, da bi mi prije mjesec dana kada sam zadnji puta razgovarala s njima rekli da više nemam pravo na povrat razlike novaca jer su prošle dvije godine od upisa i da je po nekom pravilniku o auto-školama nastupila zastara. Da li netko možda zna da li je to točno, i ako nije na koji način mogu to riješiti. Već sam se obratila i Udruzi za zaštitu potrošača ali nikakva korist od njih. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zaista nezavidna situacija. ne razumijem niti vaše stajalište niti stajalište autoškole. malo blesavo. mislim da je plaćanje po mc zaista teško, ako ne i gotovo nemoguće zaustaviti. prvo, plaćate na rate i niste imali vremena za autoškolu. razumijem. porod, beba i dr. ali ne razumijem zašto ste se dali otkantati. trebali ste ustrajati u tome da vas ispišu, ali na koji način obustaviti kredit? mislim da vam i ovo što ste položili vrijedi 6 mjeseci. tako da je najvjerovatnije da su vas nasanjkali. uzet će novce a od polaganja ništa. trebali bi se dokopati tog pravilnika. nikad nisam čula za zstaru u autoškolama. sve se više i više čudim. možda da angažirate odvjetnika ne preko legalisa nego živog od krvi i mesa. udruga za zaštitu potrošača tu baš ne može puno. vi niste u pravilu prevareni primatelj usluga. kod vas se posložilo malo više mozaika i stvar je komplicirana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija