Jump to content

ekupi


bilotko123

Preporučene objave

Bok,dakle narucio sam preko ekupi proizvod za 1600 kn koji je trebao doci za dva dana, na email mi uredno poslan racun i dobio poruku da je posijlka dana na isporuku.Nakon 5 dana paket mi ne stize i gleda na web shopu nova cijena proizvoda je 2600 kn.zovem postu govore mi da oni nikad nisu ni zaprimili taj paket, zovem ekupi  govore mi da se paket negdje zagubio i svaki dan mi obecavaju me nazvati no to ne ucine.Govore mi da ako mise zuri da mogu narucit ponovno proizvod ali sad je cijena 2600 kn.sve mislim da samo odugovlace i da ja proizvod po cijeni po kojoj sam dobia ravun necu vidit.Sad da li oni mene mogu samo otpilit pa ako cu ja kupovat za 1000 kn vecu cijenu mogu ako ne nista ili ih mogu nekako stisnit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , bilotko123 je napisao:

.Sad da li oni mene mogu samo otpilit pa ako cu ja kupovat za 1000 kn vecu cijenu mogu ako ne nista ili ih mogu nekako stisnit.

S obzirom da je riječ o kupoprodaji koja zahtijeva protučinidbu za dane novce imate pravo tražiti povrat novca. Znači dužni su vam isporučiti robu koju ste platili ili vas obavijestiti da ne mogu obaviti isporuku i vratiti vam novce.

p.s.
inače su poznati po tome da prodaju robu koje nemaju na skladištu koju onda kupac čeka mjesec dana. Nazovite ih i pitajte da li imaju vaš proizvod na skladištu. Ukoliko imaju tražite da osobno dođete po njega u Rugvicu. I inače ekupi ne radi sa poštom već sa vanjskom firmom ili sami dostavljaju. Osim ako nisu naveli da ide poštom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija