Jump to content

Nedostupan ured sa zelenom naljepnicom


Harambašica

Preporučene objave

U uredu, na poslu, imam nešto knjiga i časopisa, nekih manje važnih, nekih nužno potrebnih za posao.  Potres je zahvatio i našu zgradu, a nakon detaljnijih pregleda i prvih radova, naljepnica nam je preinačena iz narančaste u zelenu  s preporukom, da se u uredu izvrše neke statičke dorade. Kako su druge kancelarije uglavnom manje, ponegdje s praznim stolom, nas nekoliko će biti razmješteno po tim prostorijama. Od nas koji smo radili u privremeno nestabilnom uredu se traži da odnesemo svoje knjige kući, jer za njih navodno nema mjesta. 

Nije mi najjasniji pravni status te situacije. 

Ako selim u drugi ured, zašto se prima mene, a ne i moje knjige?

Ako za moje knjige u radnom prostoru nema mjesta, zašto ne radim od kuće? U mom poslu, to je moguće. 

Ima li poslodavac pravo zahtijevati da u dva radna dana odnesem kući par stotina naslova. Ne posjedujem auto i to mi je sad  vrlo nezgodno. 

Hvala. 

 

uređeno: od Harambašica
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam mogu li se nazvati privatnima, vjerojatno i da i ne, svi ih imamo. Neki zauzmu po pet polica, cijeli zid, neki  donesu i ostave svega par naslova. Radim u znanosti, pa je kod nas uobičajeno da se u uredu ima nešto knjiga i stručnih časopisa. Onaj tko ne dolazi svaki dan na posao uglavnom u uredu ostavi naslove koji mu rijetko trebaju, koji su zastarjeli ili koje iz nekog razloga više puno i ne koristi. 

Našlo se neko rješenje, nije najsretnije. Mučno mi je od same pomisli što će biti sa mnom, ali opet, prerano je da pravim dramu. Nadam se da će me ipak vratiti u obnovljeni ured. Pitat ću kasnije, što mogu, ako se to ne dogodi. Hvala.  

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija