Jump to content

R1 račun


Benzin

Preporučene objave

Vec postoji ista tema s objasnjenjem, a i internet je pun tih informacija. Ukratko R1 se koristi da bi firma mogla pravilno knjiziti taj trosak i odbiti porez.

Pretpostavljam da je Vama jedino bitno da na benzinskoj prije placanja zatrazite R1 racun i date blagajniku OIB firme kojoj nosite racune. Ako benzinska nema tu firmu u sustavu, trebali bi znati ime firme (ne naziv restorana ili za koga vec radite) i adresu da mogu upisati na racun.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pošto ima slabo posla jer su tek počeli,

a imaju dosta jaku konkurenciju zanima me ako ja dam otkaz (msm radim na postotak, ali imam ugovor o radu samo et prijavu bi si morao sam plaćat) pa posto će troškovi bit bojim se veći nego zarada i ako neće iz nekog razloga htjet uzet r1 ( iz nekog ne poznatog razloga ili svog ajmo tako rec hira) da li ja mogu imat problema?  Da li se taj racun moze kako stornirat  posto porez iznosu 40 kn pa bi ga mogao i podmirit? A kada sam se dogovarao nisam računao na to da su novi itd

uređeno: od Benzin
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija