Jump to content

Obavezni prekršajni nalog / informacije o vozaču


kulisleg

Preporučene objave

Pozdrav!

Na ime odgovorne osobe (vlasnika tvrtke) je stigao obavezni prekršajni nalog zbog nedostavljanja podataka o vozaču automobila. Ja sam vozač automobila, a direktor tvrdi da mu nikada nije ni uručen poziv za dostavu, a ja mu vjerujem jer bi me sigurno natjerao da platim. Radi se o prekoračenju brzine.
Pod pretpostavkom (a kažem, vjerujem u to jer direktor nije imao razloga da to ne učini) da mu nije uručen poziv, može li se uložiti žalba. Ja ne bježim od odgovornosti, ako sam snimljen onda i jesam brže vozio, i platit ću kaznu.

 

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa da, to sam i mislio, da se on žali, ali ja nemam ništa protiv da platim kaznu (ako su me slikali, naravno), samo ne želim sebi natovariti na vrat da platim 5000kn za kaznu od 500 ili koliko je već. Direktor će poslati žalbu, rekao je da nema ništa protiv, ali ako to ne prođe, naravno da ću ja morati platiti jer samo ja vozim taj auto. Da napišemo u žalbi da sam ja spreman platiti, odnosno da im dostavimo podatke, bar sada?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

On se može samo žalit na nedostavu podataka a suca ne zanima da li bi sada netko platio kaznu a nije je ni moguće platit jer policija neće ništa poduzimati što se tiče utvrđivanja tko je vozio i da pokrenu prekršajni postupak.A sudac ne može donesti presudu za brzinu jer to po nalogu nitko nije ni tražio.

Tu je samo direktor kriv bez obzira što je u pitanju samo jedan korisnik vozila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija