Jump to content

tražim prijatelje iz 1.bojne Frankopan SPHV


anonimno

Preporučene objave

draga ekipo sa biirokracijo se bori već godinama pa vas namjerno neču pitati ništa u vezi sa zakonima ..tržim prijatelje iz 1.bojne Frankopan SPHV,čiji sam sa ponosom bio član .neke nisam vidio godinama a poželo sam ih se prijatelji...čuo sam da su osnovali udrugu paa bih moli nekog od kolega forumaša ako ima kakve informacije ili link da mi ga ostavi na forumu..ostvjam ovaj upit na forumu zato što iskreno mislim da je ovdje najjači sastav fajtera koji još nisu dobili svoju posljednju i najljuču bitku kao ni sam.čuvao vas dragi bog i samo nedajte da nas lažu. :thumbs: :thumbs: :thumbs: :smilerockon: :smilerockon: :smilerockon:

 

 

editirala naslov xsara

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

prijatelju,točna je informacija da je bojna FRANKOPAN OSNOVALA UDRUGU.28.06.2008 imamo treču objetnicu osnutka udruge.proslava če biti u bivšem kampu za obuku Žutica.tamo čemo položit vjence za poginule i onda fešta do iznemoglosti.ako si zainteresiran pošalji emeil adresu pa ču ti dati podatke kome da se javiš,ali napravi to čim prije jer do 15.06.2008 moramo imati točan broj pripadnika koji će doći. jasam inače iz ekipe maljutka. VIRIBUS UNITUS :skakuce:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija