Jump to content

dionice hrvi


anonimno

Preporučene objave

Stvar je u nominalnoj vrijednosti dionice u odnosu na tržišnu vrijednost. Tko ne zna proda po nominalnoj vrijednosti, a vrijednost dionice na tržištu je primjerice trostruko veća. Prodaja nije problem, kad se od SDA dobije pin dionice možete ponuditi na prodaju na ZGB ili VŽ burzi. Okvirno vidite putem interneta kako se cijene kreću, ponudite iste na prodaju preko agencije koju sami izaberete, a sami i određujete cijenu po kojoj planirate prodati dionice. Pametno je stalno pratiti rast i pad vrijednosti dionica, kako bi su pravovremeno prodale.

 

Primjer iz prakse: Nominalna vrijednost dionica nn tvrtke, ukupno iznosi cca 100.000,00 kn. Vi ne znajući prodate osobi koja prije kontaktira vas za iznos cca 120.000,00 kn. Mislite dobro sam prošao, a cijena na burzi za te dionice iznosi cca 343.000,00 kuna.

 

Nemojte nasjedati na pozive raznih "agenata" već sami kontaktirajte brookerske agencije.

 

Možete to i sami, nije teško.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

ma kamo god kreneš treniraju ti živce jer nas puno odustane a deset mjeseci i nije neki veliki rok jer je naša administracija spora kada nam trebaju dati ono što nas pripada a da smo mi njima dužni več bi nam došlo na ovrhu nakon 60 dana a oni kako im paše nama daju

 

dragovoljci morate biti strpljivi a oni znaju da čekanje ubija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija