Jump to content

Prijetnja


Kad Tad

Preporučene objave

, Kad Tad je napisao:

Ovako, lik mi vrijeđa curu te je ometa pozivima s vise brojeva, poslao sam mu poruku Ubicuga te me je prijavio za prijetnje smrcu i proveo sam noc u policiji. Policija je rekla da mogu mjesec dana u istrazni zatvor...?????

Nasjeli ste provokaciji nekoga tko je bolje upućen u procedure od Vas. Vaša cura bi trebala kazneno prijaviti momka za nametljivo ponašanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam slučaj prijetnji gdje mi od trenutnog dečka otac prijetio da će me naći, da je Hrvatska mala zemlja itd, u 7.mj sam prijavila prijetnje, ali on nije državljanin RH te su me danas nazvali iz policije kako bi rekli da je najbolje da ja povučem to posto njima to stoji neriješeno, a oni ne mogu to riješit dok on ne uđe na teritorij RH i da zovem policiju ako se pojavi. Ja sam rekla da mirno spavam bas iz tog razloga jer znam da će ga skinut na granici te ne moram cekat da mi nešto dođe napravit pa da onda moram zvat policiju i sad mi nije jasno sta je tu najbolje napravit posto policija vrši pritisak da ja to povučem, a ja želim da to ostane?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija