Primoz1406 objavljeno: 24. listopad 2020. Dijeli objavljeno: 24. listopad 2020. Poštovani. Državljan sam Republike Slovenije, u RH vlasnik sam kuče. Dali mogu dobit stalni boravak u RH ? ili samo privremeni? Kako postupati, na koga se obratit, šta mi je sve potrebno? Hvala i ljep pozdrav Primož Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 25. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2020. Prvo privremeni. https://mup.gov.hr/gradjani-281562/moji-dokumenti-281563/stranci-333/boravak-i-rad-drzavljana-drzava-clanica-egp-a-i-clanova-njihovih-obitelji/282191 drot13 i Primoz1406 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Primoz1406 odgovoreno: 26. listopad 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2020. HVALA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Primoz1406 odgovoreno: 10. siječanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2021. Sad smo stigli tako daleko, da moramo to napraviti. Molim vas za malo pomoči Koji formular je potrebno ispuniti i kamo ga slati? U RH imamo kuču vlastnik kuče je žena. Htio bih prijaviti privremeni boravak za ženu i mene. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Iustitia_ZD odgovoreno: 10. siječanj 2021. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2021. morate osobno doći i predati zahtjev u nadležnu policijsku postaju /upravu. naravno morate zaista i živjeti u hrvatskoj jer se vaš boravak ponekad i kontrolira od strane policije. sve info ćete dobiti u nadležnoj postaji/upravi. prije toga ih nazovite telefonom kako biste iz slovenije uzeli svu potrebnu dokumentaciju (npr. zdravstveno osiguranje i slično) Primoz1406 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Primoz1406 odgovoreno: 11. siječanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2021. HVALA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.