Jump to content

Nepravilna montaža klima uređaja


EditaC

Preporučene objave

Ne znam jesam li pogodila podforum, ali evo, moj problem je sljedeći: Dečko i ja smo ugradili klimu i vanjska jedinica je na našem balkonu. Od početka ugradnje ta vanjska jedinica curi bez obzira na kondenzacijsku cijev koja bi trebala odvoditi vodu sa balkona. Majstor koji nam je klimu montirao dolazio je u nekoliko navrata kao "popraviti" svaki put nekim gerilskim metodama (npr. oblaganjem klime silikonom). To su bila privremena riješenja i svaki put bi klima opet curila. Sada imam problem sa susjedom koja živi ispod mene i kaže da joj sve kapa na njen balkon, a spominje i tužbu. Važna napomena je da su nam tog majstora preporučili u trgovini u kojoj smo klimu kupili, i mi smo pretpostavili da je on ovlašteni serviser. Ispostavilo se da je po struci električar i da nije specijaliziran za ugradnju klime, nigdje ne mogu naći ni to ima li registrirani obrt. Naravno, kada neovlašteni serviser montira klimu mi gubimo garanciju, no opet napominjem - preporučili su nam ga u toj trgovini. Ne znam uopće što poduzeti u ovoj situaciji, mogu li djelovati protiv tog majstora, trgovine ili što da radim? Može li me susjeda tužiti? Unaprijed zahvaljujem. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vi ste napravili, puno grešaka - Niste tražili račun, za montažu klime, a, niti, popravaka - da, jeste, sad bi, iz podataka, na računu
znali - sve što vas zanima.
Evo, probajte, ovako, - pošalji te e-mail, trgovcu koji vam je prodao klimu - pošalji te kratki upit - 
>kupili bi, kod vas klima - uređaj, ali nas zanima, dali imate, svog majstora za ugradnju, ako nemate, dali nam možete preporučiti, majstora koji to obavlja za vas.<
Možda vam i upali, i dobijete, - pisanu preporuku, za tog majstora - tad, imate dokaz,da vam je prodavatelj, preporučio, navedenog majstora - ostalo je na vama - da vratite neispravni uređaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija