Jump to content

Podaci o vozaču


iva40

Preporučene objave

Vlasnik vozila (suprug) je dobio obavijest o počinjnom prekršaju izvršenom prije nešto više od godinu dana,traži se dostava podataka o vozaču:

1) stoji da je moguće izvršiti uvid u fotografiju uređaja CordonM2- da li je moguće prijaviti podatke o drugoj osobi kao vozaču ako postoji fotografija ?(vozila sam ja,oboje smo stari vozači ,bez kazni za brzinu,ali kako je on nezaposlen,mislim unaprijed na prigovor na temelju vozačkog staža bez kazni i ugroženost egzistencije obitelji)

2) čl.53.stavak 4.- za +44 km/h (već umanjeno ) stoji propisana novčana kazna 3.000-7.000 kn (noćna vožnja,nigdje nikoga na cesti ) - što nam je činiti nakon što nam pošalju kaznu, čitam da je moguće uložiti pisani prigovor,ali i ići na sud .U čemu je razlika ? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima li kave veze i utjecaja na visinu kazne ako se pošalje samo prigovor ili se traži saslušanje? Ako budu uspoređivali sliku i  utvrde krive podatke ima li to utjecaja na određivanje kazne? Znam da ne igra ulogu, mogao je netko i u gluho doba noći izletiti ; čovjeku proradi kliker tek kad ga netko lupi po glavi. Hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija