Adri objavljeno: 12. ožujak 2005. objavljeno: 12. ožujak 2005. Pozdrav svima, Počela sam prije kratkog vremena učit za pravosudni, učim građansko uglavnom po knjizi Vedriš-Klarić i malo po zakonima, još uvijek lutam i ova stranica mi je ipak pomogla u orijentaciji jer sam si sa neta skinula sve moguće zakone od zakona o šumama do poljoprivrednog zemljišta, ali po pitanjima vidim da to ne treba baš tako učit. Slobodni mi se javite sa svim mogućim sugestijama, svaka pomoć mi je dobro došla, također tko ima na kompu kakve skripte presude itd slobodno neka pošalje na mail adricro@hotmail.com pozdrav iz Rijeke Citiraj
Titania odgovoreno: 30. ožujak 2005. odgovoreno: 30. ožujak 2005. Hej Adri, zar već se uči za pravosudni? O, pa svaka čast! A ja još ni diplomu nisam dobila. Tko zna do kada ću još čekati tu promociju. Pozdrav iz Pazina! Citiraj
Adri odgovoreno: 13. travanj 2005. Autor odgovoreno: 13. travanj 2005. bok Titania, uživaj u studentskim ili apsolventskim danima danima, a onda će doći i diploma i pravosudni Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.