Jump to content

OPTIMA OVRHA STIGLA NAKON STO JE U ROKU PODMIREN TRAZENI IZNOS


jakov.uri14

Preporučene objave

Pozdrav, moja situacija je sljedeca: Ovrha od Optime je stigla na moja vrata 26.11. za jedan neplaceni racun od 169 kn, dok na kuverti pise datum 20.11. U ovrsi se navode stvarni troskovi od 243.44 kn koje je potrebno platiti u roku od 8 dana od primitka ovrhe, u protivnom ce to biti preko 800kn. Dan nakon primitka, dakle 27.11 243.25kn  je uplaceno s mog racuna, zajedno sa pozivom na broj i sve kako pise. Mislio sam da je to rijeseno i nisam se vise brinuo oko toga, da bi danas otvorio racun da vidim da su mi skinuli 824kn. Dakle, platio sam na vrijeme, imam ovrhu i kuvertu u kojoj je stigla te imam i potvrdu placanja. Ovo me je jako razbijesnilo danas i nisam bas pri novcu da mogu cekati sad da se to s njima rijesi, sto ce vjerujem potrajati. Sto ja mogu u ovoj situaciji, osim slati sve moguce mailove i prituzbe i cekati? Hladno skinu novce koje nebi smjeli skinuti, i sada sam ja tu u problemu da ih ganjam za SVOJE novce. Zbog ovakvih stvari mi dodje da doslovno pokupim stvari i odselim u uredjeniju drzavu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 4 minuta, Borbena7 je napisao:

O izvršenoj uplati trebali ste obavijestiti javnog bilježnika koji Vam je i dostavio rješenje o ovrsi. Iznos koji ste uplatili je na ime čega?

O tome da ja trebam nekoga obavjestavati o uplati mene nitko nije obavijestio. Uplatio sam sa svog bankovnog racuna na racun koji je dan u ovrsi, zajedno sa modelom i pozivom na broj koji je takodjer dan u ovrsi. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 1 minutu, Borbena7 je napisao:

Nitko Vas nije bio dužan obavijestiti. Iznos koji ste uplatili što pokriva, glavnicu duga zajedno sa kamatama i troškove postupka ili što? 

Platio sam sveukupni stvarno nastali trošak, koji je stvarno nastali javnobiljeznicki trosak + stvarno nastali odvjetnicki trosak. ukupno 243.25kn

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija