Jump to content

Sto da radim?


Theluka9

Preporučene objave

Neko vrijeme sam vozio bez vozacke dozvole i uhvacen sam bio vise puta. Kako zivim u manjem gradu svaki policajac me zna i nije da me bas vole😅

medutim smirio sam se polozio sam i vozim po pravilima.

Kad sam polozio napravio sam jedino prekrsaj sto sam popijo dvije pive i radi toga su mi oduzeli vozacku na 12 sati i vratili. Rekli su mi da ce mi doci kazna na kucna vrata kao i svaka druga i rekli su zali se.

Medutim meni nije nista doslo i jednu vecer su me zaustavili i upalili rotaljku zamnom jer nisam dao zmigavac kad sam izlazio iz kruznog.

I ja sam mislio dat cu im vozacku i pustit ce me.

Dali su mi test na drogu i bio je pozitivan a ne koristim nikakve droge niti me to zanima,rekao sam da zelim vadit krv i poslali su me da izvadim krv. Jos cekam rezultate.

Nakon sto sam se vratio do njih rekli su mi da imam zabranu od mj dana voznje koja mi istice sutra a ja o tome nista nisam znao i morao sam ici spavati u postaju i ujutru na sud i jos cekam da mi ta kazna dode.

Zanima me sto da radim? Sto da napisem u zalbi? Znam da mi nece vjerovat ali mogu li dokazati nekako da nisam znao da imam zabranu i da ne koristim nikakve droge.

bojim se da mi neko zeli nesto namjestit ali ne znam sta sam kome skrivio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovako se vrtimo u krug, kolega drot13 vam je lijepo sugerirao da odete u postaju i vidite kako je točno došlo do zabrane.

tamo ćete utvrditi i način dostave.

pisanjem po forumu da vam ništa nije došlo i da niste znali da je zabrana u tijeku ništa ne postižete, te je svakako najbolje otići do postaje i tamo sve provjeriti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija