Jump to content

B2Kapital


martin.filipan@gmail.com

Preporučene objave

Poštovani, B2 Kapital i dalje nas maltretira, u travnju 2019.,ponudili smo 100.000 €, nisu prihvatili,žele 120.000€.Imaju hipoteke, puno smo otplatili.Recite mi da li dobar odvjetnik može njih ukrotiti, a ovo-proizvodna firma od 1991. a prije obrt, 25-30 radnika, vkasnik 1991. branitelj(ali to ne želi govoriti), međutim u to vrijeme započeo je proizvodnju, tražio kredit '95 za gradnju hale, strojevi su stigli, on na ratište, Nijemac otkazuje narudžbe, dolaze posljeratne godine i kriza....ali usprkos tome otplatimo Hypo banci cca 2.800.000,00 kn(kredit je bio 350.000 DM), htjeli su otpisati 30%, ali fogađa se Sanader, stečaj Hypoi B2 kupuje dug i mi odlazimo u stečaj koji još nije završen radi njih, jer su naknadno skužili da postoji neko pravo gradnje, i to pred sam završetak stelaja, priznali su da je kriva njihova pravna služba,ali šta sad, stečaj je i dalje otvoren.

Ja sam jamac, sa rohbau jekućom od 30 god., sada opet žele procjenu, a napravili su je u 11. mj. '20. Tužiti ću ih za stalno uznemiravanje, lihvari...

Da li ih možemo tužiti, za ....sve

maltretiranje, 5 godina zovu, ovi jadni agenti se mijenjaju stalno, prijete dražbama....

Što da radimo ?

Da ih tužimo ili da li ih samo ja, kao jamac mogu tužiti ? Ali stvarno su me izludjeli, pijem ljekove za smirenje živaca već godinama.

Ako treba i ako mogu idem i do Strasbourga.

Hvala vam

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pokušajte sukladno GDPR-u, opozovite privolu da Vam se javljaju telefonom, neka Vam se ubuduće javljaju samo poštom ili e-poštom, možda to pomogne, uz prijetnju prijave AZOP-u (matična kuća Addiko Bank je već pretrpjela neke kazne zbog zloupotrebe osobnih podataka), barem što se tiče telefonskog maltretiranja. Što se tiče oslobođenja od jamstva, nažalost, ako je stečaj u pitanju, jamstvo jamca ostaje bez obzira na stečaj glavnog dužnika, pa čak i nakon prestanka postojanja glavnog dužnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija