suddenlydr objavljeno: 17. veljača 2021. objavljeno: 17. veljača 2021. Pozdrav, pozvana sam na ostavinsku raspravu nakon smrti oca. Nemam uvid u činjenicu je li ostavio oporuku niti u svu njegovu imovinu. Pretpostavljam da ćemo očevi nasljednici biti njegova supruga i ja. Zanima me mogu li od javnog bilježnika tražiti uvid u sastav ostavine koji oni imaju na raspolaganju prije same rasprave? Htjela bih se posavjetovati s odvjetnikom prije rasprave jer ne znam što očekivati, a čini mi se besmislenim ako nemam nikakav uvid u imovinu koju je moj otac posjedovao. Zahvaljujem unaprijed. Citiraj
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 18. veljača 2021. odgovoreno: 18. veljača 2021. Možete saznati od javnog bilježnika sve što Vas zanima, obično javni bilježnici s rodbinom i razgovaraju oko toga kakve eventualno imovine ima, brojeva na računu itd. Ostavinsko ročište se zbog pribave tih podataka može čak i odgoditi. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.