Jump to content

Tele2 ne postuje opce uvjete poslovanja


Aurora1112

Preporučene objave

  • Aurora1112 je promijenio naziv u Tele2 ne postuje opce uvjete poslovanja

Naravno. Dana 29.1. sam prilikom poziva Sluzbi za korisnike zatrazila izracun naknade za prijevremeni raskid ugovora jer sam dobila ponudu od drugog operatera za prelazak kod njih. U Općim uvjetima poslovanja koji imaju objavljen na njihovoj stranici pise da ce izracun biti dostavljen za najvise 2 radna dana. Takodjer je i sluzbenica drugog operatera rekla da ce zatraziti izracun naknade jer njoj moraju odgovoriti za najvise 2 radna dana. Nakon sto je proslo 5 radnih dana, zvala me opet sluzbenica drugog operatera  i pitala je li Tele2 dostavio izracun, ja rekla da nije, ona rekla da nisu ni njoj i da vjerojatno onda naknade ni nema. Ugovorom s Tele2 sam dobila povoljniju cijenu mobilnog interneta, nisam imala nikakav novi uredjaj, pa sam povjerovala da je iznos premali da bi se Tele2 zamarao izracunom i da ga zato nema. 

Dana 9.2. sam dobila izracun od strane Tele2.

Kako sam u medjuvremenu zatrazila prelazak kod drugog operatera, smatram da je Tele2 ovim kasnjenjem s izracunom nekako povrijedio moja prava jer bi iznos naknade mozda uticao na moju odluku o promjeni operatera.

Mogu li se ja na temelju ovog kasnjenja odbiti platiti iznos naknade? Pisala sam im i prigovor (odgovorili su nakon 17 dana, a rok je 15) i samo napisali da je prigovor neprihvacen. Zahvaljujem se na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija