Jump to content

Poziv potrošaču na dostavu očitovanja za provedbu JPSP


mateo0201

Preporučene objave

Poštovani, danas sam zaprimio dokument o jednostavnom stečaju potrošača od FINE. Koliko sam razumio, to je nešto novo od 2019. godine pa o tome stvarno nemam nikakve veze pa Vas iskreno molim za pomoć. 

Ovaj poziv od Fine mi je stigao danas, imam rok od 15 dana da se očitujem. U navedenom dokumentu dobio sam obrazac gdje me traže popis imovine i da vrijednost moje imovine ne smije biti veća od 10 000 kuna, kako bi mogli izvršiti stečaj potrošača i donijet Rješenje o otvaranju i zaključenju jednostavnog postupka te bi me oslobodili ovrhe. Nekretnina u kojoj živim je 6/1, obiteljska kuća u kojoj živim u izvanbračnoj zajednici sa suprugom i troje djece, dok su na katu te iste kuće roditelji, braća i sestra, hoće li uzimat u obzir tu nekretninu u kojoj živim, ako da, imate li savjet što da radim? Pokretninu na sebi nemam ali je posjeduje moja supruga i radi se o automobilu i to je sve. Zanima me hoće li me tražiti popis imovine od supruge, s obzirom da ima vozilo u vrijednosti oko 4 000 Eura? U privitku sam Vam poslao tri fotografije dokumenta ako može pomoć u slučaju da sam Vam zakomplicirao pitanje.. :) Hvala unaprijed, Lijep pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Poziv potrošaču na dostavu očitovanja za provedbu jednostavnog postupka stečaja potrošača
  • Spitfire je promijenio naziv u Poziv potrošaču na dostavu očitovanja za provedbu JSP
  • Spitfire je promijenio naziv u Poziv potrošaču na dostavu očitovanja za provedbu JPSP

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija