Jump to content

o,9 promila, ode vozacka! Ima li spasa?


anonimno

Preporučene objave

u svojoj obrani koju ćete dati pred prekršajnim sudom navedite sve ovo što ste napisali (da ste nezaposleni, hrpa kredita, da ste dosada nekažnjavani - nadam se da jeste), samo supruga radi i sl. također zamolite suca da vam se oduzimanje vozačke izrekne uvjetno, pritom obećajte da nikada više nećete činite takove i slične prekršaje i molite se da ovo uspije. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Već u prvom postu, se navodi da je prije 3 godine imao sličan prekršaj. Koji može biti sličan alkoholiziranosti ili pod utjecajem opojnih droga? Stvar je svijesnosti prekršaja i vožnje pod utjecajem alkohola, te moguće nastale posljedice. Novčanu kaznu, može se pretvoriti u opomenu, zbog nekog prekršaja, još bi razumio da je koncentracija alkohola u organizmu ispo 0,5 promila.

 

Da li će ponoviti isti prekršaj ili sličan i po treći puta, a posljedice mogu biti tragične po samog vozača, a ne dao Bog i po nekog drugog.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija