Katarina36 objavljeno: 31. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 31. ožujak 2021. Postovani, ne znam da li je netko vec postavio ovo pitanje, ali zanima me da li postoji ugroza od delozacije radi ovrhe nenamjenskog kredita. Naime, vlasnica sam trecine naslijedenog stana od roditelja i imam poprilicno veliku ovrhu pa me zanima mogu li ovrsiti moje vlasništvo nadd nekretninom? Trenutno vec imam druge blokade i Fina mi odbija od place, tj imam zasticeni racun. Da li mogu darovati vlasništvo nad stanom maloljetnoj kceri? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 31. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2021. Kolika je glavnica tog duga? Kada je prvi put pokrenut ovršni postupak za taj dug? I da, možete raspolagati svojim dijelom nekretnine na način da ga darujete svojoj kćeri. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.