Jump to content

Parking za stanare zgrade


marko701

Preporučene objave

Pozdrav,

molim vas pomoć. Živimo u maloj privatnoj zgradi koja ispred sebe ima neograđeno popločeno dvorište namjenjeno ostavljanju auta. Naravno, razlog i zbog kojeg postavljam upit je taj da ovdje parkiraju auto i neke osobe koji nisu stanari, već obavljaju nešto po susjednim adresama.

Obratili smo se pauk službi i policiji. Pauk ne može dizati auto sa privatnog posjeda niti da platimo odvoz. Policija je također nemoćna i kažu da mogu napraviti jedino zapisnik za pokretanje privatne tužbe.

Zanima me kako i od koga zatražiti mogućnost iscrtavanja parkiranih mjesta i postavljanja znaka zabrane parkiranja i odvoza auta paukom? Ili neko drugo rješenje gdje bi službe mogle intervenirati, budući da zbog funkcionalnosti i lokacije ograđivanje dvorišta nije opcija.

Također s druge strane nije mi jasno, budući da navedeni znakovi postoje ispred nekih privatnih zgrada, da li su oni lažni? U smislu, pauk kaže ne može odvoziti auto s privatnog posjeda, a ispred nekih manjih privatnih zgrada navedeni znakovi postoje. Da li su oni samo za zaplašivanje ili imaju pravno uporiše? Ako imaju, kako da mi to ostvarimo?

 

Hvala na pomoći!

uređeno: od marko701
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija