Jump to content

Kasko osiguranje priznaje dio prijavljene štete


HolyOutlaw

Preporučene objave

Pozdrav!

Prilikom parkiranja automobila, ogrebao sam prednji branik na lijevoj strani na niski zidić, a istovremeno sam malo ogrebao i desnu bočnu stranu na parkirani automobil.

Prijavio sam štetu u Wieneru kod kojeg imam ugovoreno kasko osiguranje. Čovjek koji je slikao auto za prijavu štete, rekao je da to najvjerojatnije neće proći kao jedan štetni događaj jer sigurno nisam u istom trenutku ogrebao obje strane, citiram: "u istoj tisućinki", a danas sam dobio i izvid štete samo za prednji dio, ali ne i za bočni pa sam zatražio objašnjenje zašto oštećenje bočnog dijela nije priznato.

Moje pitanje je - imaju li oni pravo osporavati da se radi o jednom događaju? Uzimajući u obzir prosječno vrijeme reakcije vozača od 1 sekunde čak i da je razmak između ogrebotina pola sekunde, a ne tisućinka kako je gospodin u osiguranju naveo, nije dovoljno vremena da reagiram nakon prvog oštećenja. Što je u tom slučaju s lančanim sudarima kad se sudari s prednjim i stražnjim vozilo ne događaju istovremeno?

Zahvaljujem na pomoći :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija