Jump to content

Puštanje šahta i potporni zid


Vesna2010

Preporučene objave

Poštovani,

Kuća koja je naslonjena na moju ima saht za vodu u kojem se zadržava voda i koji meni uništava imovinu i vlazi. Susjeda kaže da se radi o vodi koja se skuplja kad pada kiša. Vodovod je bio i kažu da ne pušta nigdje, moja 1 prostorija koja se nalazi na 2 metra udaljenosti od sahta i služi kao supa je vlažna, te je nemoguće išta držati unutra,  kao i stan na minus 2 etazi ima problem sa vlagom i zbuka mi je otpala na 1 zidu.

Drugi problem je potporni zid koji je  napravljen na susjednoj strani, i na njega je stavljena zemlja i vrt. ALI je taj vrt i zemlja naslonjena  na moju kucu i bez izolacije prema našoj kući.  Sve je napravljeno kad nas nije bilo i bez pitanja. 

Kontaktirala sam sve institucije u RH, no nitko se ne smatra zaduženim za taj dio osim odvjetnika koji može poći tužbu.

Molim mišljenje ili sugestiju sta dalje. Oni što je fascinantno je da se nitko niti susjeda ne smatra odgovornom za nastalu situaciju.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Puštanje šahta i potporni zid

Ako govorimo o šahtu za vodomjer nekako mi je teško zamisliti da bi se tu nakupilo toliko vode (ako ne puštaju cijevi kako navodi vodovod) da bi vama nanosilo toliku štetu, a vi sami  nemate nikakav problem s izolacijom koji bi bio uzrok vlage. Ovo govorim iz razloga što nije problem podići tužbu, valja i dokazati navode iz iste.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija