Jump to content

Udarena na parkiranju


anonimno

Preporučene objave

Nisam našla parkirno mjesto ispred mamine kuće pa sam automobil na trenutak ostavila na kolniku dok joj odnesem namirnice. (duplo parkiran) Začule smo buku i pogledale kroz prozor - dva automobila su se valjda pokušavala mimoići kraj mojega, i jedan nije dobro zaokrenuo (cesta na tom mjestu skreće) i zakačio je moj automobil. Odmah sam išla dolje ali dok sam dočekala lift i stigla, više nije bilo nikoga. Mama je bila na prozoru, kaže da je čovjek iz automobila koji me zakačio izašao, pogledao SAMO SVOJ auto, sjeo i otišao!

Odozgora nismo uspjele vidjeti broj registarskih tablica, ali sigurne smo u boju i tip automobila.

Meni je razbijeno zadnje desno svjetlo i imam udubinu i crni trag na vratima.

Dali bi po tim podacima policija mogla naći počinitelja i dali bih ja u tom slučaju mogla imati problema jer sam stala na cesti a nisam upalila sva 4 žmigavca?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

na našem parkiralištu ispred zgrade često nema mjesta pa stanari parkiraju onako pola na cesti pola na pločnik-tako parkiranog susjeda udarila je ženska on je odmah pozvao policiju-ženu su našli iste večeri obavili očevid- njega kaznili za pogrešno parkiranje 400kn, a ona tj njeno osiguranje je njemu moralo naknaditi štetu na autu

vi sigurno u slučaju da prijavite dobivate kaznu, ali mislim da ste sa svime zakasnili,ako ste htjli nešto poduzet trebali ste muriju zvat odmah-ovaj koji vas je udario već je mogao oprat auto, a vi nemate njegove tablice kako će ga naći?inače on bi trebao dobiti prekršajnu prijavu za napuštanje mjesta nezgode

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moj ti je savjet da prijaviš slučaj na policiju jer se po ovom što pišeš ne radi o parkiranju već zaustavljanju ali ni to nije bitno.Što ako taj koji je tebe udario ode na policiju pa kaže da si ti njega pa se onda misli.Što se tiče nepropisnog parkiranja to ti policija i ne mora natovariti.Takvi se slučajevi mogu brzo pronaći ako živiš u manjem mjestu a ako je grad onda je mnogo vozila pa neće ni tražiti.Izaberi što ti paše a ako i njije velika šteta onda posegni u svoj džep pa plati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svako da se oštećenje ili prometne nezgoda mogla prijaviti policiji. Veća je vjerojatnost da se počinitelj pronađe i Vama nadoknadi šteta, no sumnjam da bi prošli bez kažnjavanja za ne propisno zaustavljanje ili parkiranje, jer o istom policija čini izvješće, a također mora se unijeti i položaj vašeg vozila. No opet i da Vas se kazni za počinjeni prekršaj opet imate pravo žalbe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija