Jump to content

Svjedočenje djeteta


luge07

Preporučene objave

Pozdrav 

dijete koje se zbog jednog roditelja boji svjedočiti za događaj u korist drugog roditelja,dijete živi kod roditelja kojeg se boji, postoji li neka mogućnost nešto kao pismena izjava ili razgovor sa odvjetnikom kojem bi dijete iskazalo svjedočenje događaju. Nekoliko puta je traženo od suda da dijete bude pozvano da svjedoči i svaki put je odbijen podnesak.

Hvala 

Lp

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 34 minuta, Borbena7 je napisao:

Ne.

O čemu bi dijete trebalo svjedočiti?

Prisutno događaju gdje roditelj u dva navrata odgurne drugog roditelja tako da je isti roditelj udario glavom o zid i nije puštao van, a kada je djecu poslao van iz sobe uz riječi "da budem sretna što su djeca u sobi",ja sam se uplašila te sam uzela šestar dok njega nije bilo u sobi jer nisam mogla izaći jer me je zaključao, samo da ga spriječim da me ozljedim,a ne da njega ozljedim ili kako je kasnije mene optužio da sam mu htjela iskopati oči i izbosti ga.

Dijete zbog straha i ako svjedoči ne bude zlostavljano od roditelja ne želi pred sud, a meni je to jedini svjedok.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana znam da Vam nije lako, ali, moja Vam je dobronamjerna sugestija, da dobro razmislite dok se ne odlučite da dijete koristite kao svjedoka protiv drugog roditelja, ponavljam, svjestan sam kroz što prolazite, ali i toga kroz što bi sve moglo prolaziti dijete i kako bi se osijećalo kad bi se pojavilo u svojstvu svjedoka, bilo bi dobro, ako bi ikako bilo moguće, da to riješite bez uvlačenja djeteta, no odluka Vaša i na Vama.. 

Sretno..!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija