Jump to content

Javni put do ulaza u dvorište i kuču


023vana

Preporučene objave

Od glavne javne ceste pa do kuče vodi 50-tak m.bilog puta koji je javni put i skroz je zemljani.Vodi se kao javni put.Da bi se lakše došlo do kuče ja sam nasula nekoliko kamiona šljunka.Tako sam i sebi i susjedu čija je kuča jedina iza moje malo olakšala prilaz kučama.Sad se s vremenom to raznijelo i opet nam je prolaz sa glavne ceste na sporednu koja vodi do kuča užas.Napominjem da se taj sporedni put vodi kao društveno vlasništvo-javni put.To se nalazi u Zadru i to je jedina neasvaltirana javna cesta u Zadarskom kvartu Arbanasi.Sve je teže i teže tim bilim zemljanim putem doći do kuče(Pješke je jedino moguče u sportskoj obući.)Pošto se ta ulica vodi kao društveno vlasništvo-javni put zanima me ko je dužan održavati a po mogučnosti i asfaltirati jer isti takav put s druge strane je asfaltiran,isto druš.vlasništvo javni put.Ta dva puta jedino dijeli suhozid.Neznam zašto se taj drugi asfaltirao bez ikakve obavjesti nama korisnicima ovog puta koji je ostao bez asfalta i vjerujte noću samo ćekam kad će ko od nas koji živimo s ove neasfaltirane strane nogu slomiti.Užas ,dok odmah do je lipo asvaltiran javni put koji je bio isto užasan ko naša strana.Ta strana je asfaltrana prije cc 20g.Tko je dužan održavati i dovesti u pristojno stanje ovaj naš put.?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prema ovome kako ste opisali, isti put je nerazvrstana cesta u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, grada. Dakle, o toj cesti bi se trebao pobrinuti grad. Hoće li i imaju li to već u nekom planu, to je pitanje za njih. Na kraju krajeva, komunalni doprinos i naknada koji ste platili/plaćate služi upravo za to, sufinanciranje gradnje komunalne infrastrukture (u koje spadaju i nerazvrstane ceste) te održavanje istih. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija