Jump to content

Velik problem sa osiguranjem ! ! !


jacky

Preporučene objave

Radi se o prometnoj nezgodi od siječnja 2006 godine. Vozeči cestom između Dugog Sela i Zagreba.,čovjek izletio na znak STOP i udario me u desnu bočnu stranu.Došla policija kroz par minuta(čak troja kola)zbog reguliranja prometa jer vozila su se nalazila sred prometne ceste.Napravljen zapisnik i alkotest.Zna se ko je krivac.Dobio zapisnik i otišao na osiguranje prijaviti štetu.Nakon dva tjedna došao njihov procjenitelj i napravio zapisnik.Radi se o šteti od 170.000 i nešto tisuča kuna(audi s6 4,2 quattro smg).Sad slijedi nočna mora.Nakon četiri tjedna čekanja odem ja kod njih,veli meni njihova pravnica da se to tako nije moglo dogodit da oni sumnjaju da se ovaj drugi namjerno zaleti u mene.Oni neče isplatit štetu i da ih moram tužit.Krivac ima isto osiguranje.Predao sam tužbu u travnju i dan danas čekam postupak.Zanima me dali je ko imao takvo iskustvo,mislim na .osiguranje i što mi je očekivat od suda. Auto sam prodao za 8000Eur.onako razbijen jer nisam imao te novce za popravak.

UNAPRIJED HVALA !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A jedino što ste mogli je tužiti ih zbog ne poštivanja ugovora o osiguranju, tj. ne plaćanja po štetnom događaju. Vi imate zapisnik, pa ako je u njemu utvrđeno da je drugi vozač(onaj koji se zabio u vas) krivac, uskoro ćete imati i prekršajno rješenje u kojem će se i on utvrditi kao krivac itd...pa ćete temeljem toga dobiti parnicu...ne preostaje vam drugo do čekati, a onda ćete dobiti i novce i velike kamate, jer ta parnica će nažalost trajati i trajati. Koje je to krasno osiguranje da znamo da se idemo svi tamo osigurati<?! :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije nego pokrenete tužbi prijavite ih HANFA-i (Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih insititucija) i Hrvatskom uredu za osiguranje. No, moram Vas upozoriti da je jedan od vodećih ljudi Hrvatskog ureda za osiguranje Marijan Ćurković koji je inače član uprave koncerna AGRAM tj. Euroherca i cijele njihove "bratije" (Jadransko, Sunce, Eurodom, .... itd). Isti takva nered rade i sa davanjem nelegalnih bonusa. Zato ispaštamo svi mi koji se držimo zakona. Valjda će im netko stati na kraj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija