Jump to content

Krivotvorenje službene dokumentacije


Pack0575

Preporučene objave

Prije 4 godine uhićen sam s nekoliko osoba zbog ometanja provedbe sudske odluke (deložacija). Prilikom uhićenja protiv mene nisu primjenjivana sredstva prisile, no policija je pogrešno utvrila da jesu. Zbog toga sam se žalio unutarnjoj kontroli,  i oni su utvrdili kako je zapisnik pogrešan te su potvrdili kako se zaista nisam opirao uhićenju i poslali su mi novo izvješće o postupanju.

No, na sud je policija uputila pogrešno (lažno) izvješće o postupanju, temeljem kojeg su naveli da sam se opirao uhićenju, zbog čega sam dobio značajnije veču kaznu od drugih uhićenika tog dana.

Naknadno sam od policije u neliko navrata tražio da mi dostave i prvotno "lažirano" izvješće o postupanju koje su uputili i na sud, s ciljem da prijavim službenu osobu za krivotvorenje dokumentacije, no naravno...oni mi to odbijaju dostaviti.

Pitanja;

1. Postoji li ovdje realna mogućnost da zaista prijavim službenu osobu za krivotvovorenje službene dokumentacije i sprijecavanje dokazivanja te da ona bude procesuirana?

2. S obzirom da mi je PU zagrebačka u nekoliko navrata odbila dati to Izvješće, i omoguciti uvid u spis, ima li smisla više ikome se obraćati ili da uzmem odvjetnika?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija