Bastet86 objavljeno: 6. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 6. travanj 2022. Pozdrav svima. Imam pitanja vezano za godišnji odmor. Pročitala sam članke za godišnji u Zakona o radu i koliko mi je jasno, toliko uvijek fali dio koji je vezan za svakog pojedinca. Moje pitanje je: ako sam počela raditi u 4.mj. 2021 i nakon 6. mjeseci imam pravo na godišnji, mogu li koristiti puni godinšnji (koji trebam u potpunosti iskoristi do kraja 6. mjeseca ove god.)? I ako mogu, znači li to da imam pravo i na godišnji od tekuće ove godine 2022.? Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 6. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2022. Sve navedeno ste ispravno zaključili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bastet86 odgovoreno: 6. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2022. Hvala na odg. prije 11 minuta, Borbena7 je napisao: Sve navedeno ste ispravno zaključili. Hvala na odg. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.