DrAnte objavljeno: 7. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2022. Moja supruga je vlasnik i direktor firme. Htjeli bismo da se prebaci sve na mene da ja budem vlasnik i direktor. Da li smo obvezni placati javnog biljeznika da to napravi (to kosta cca 5000 kn) ili moze moja supruga potpisati samnom ugovor da sve prebacuje na mene pa da ja otidjem na trgovacki sud i lijepo predam papire bez da placam ogromnu naknadu javnom biljezniku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 7. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2022. Morate preko bilježnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DrAnte odgovoreno: 7. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2022. Ne mogu vjerovati. Pa to je cisti reket. Ok ako moja supruga treba ovjeriti ugovor da poklanja firmu meni, ali da moram platiti 4500 kuna zato da biljeznik posalje tu informaciju na sud. Pa di je tu logika?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 7. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2022. Ne ide to tako lako kao što vi mislite i zato je cijena tako visoka. Čitav osnivački akt se mijenja i ne znam ni ja sam šta sve ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DrAnte odgovoreno: 7. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2022. A koliko kosta ubrzana likvidacija? Da li i tu treba biljeznik ili to moze odraditi knjigovodja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 7. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2022. Isto nekih 3-4 tisuće kuna. I to ide preko bilježnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.