MarijaMarija12 objavljeno: 11. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 11. travanj 2022. Pozdrav! poslije rastave braka zelim promjeniti svoje prezime (natrag na djevojacko). Imam zapisnik za suda, ali nemam presudu, ona je kod odvjetnika. Mogu li to učiniti u matičnom uredu s tim zapisnikom? (Piše da je brak rastavljen itd...) Koji mi dokumenti još trebaju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 11. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. Ništa ti ne treba, prezime uvijek možeš promijeniti, nevezano za rastavu. Odeš i podneseš zahtjev, nemaš brige. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MarijaMarija12 odgovoreno: 11. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. prije 5 minuta, drot13 je napisao: Ništa ti ne treba, prezime uvijek možeš promijeniti, nevezano za rastavu. Odeš i podneseš zahtjev, nemaš brige. Hvala na odgovoru Mogu li to u matičnom uredu, ili moram u općinu ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 11. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. Matični ured prema mjestu prebivališta, kod mene je to u općini. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ancica odgovoreno: 12. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2022. s presudom je mukte i na licu mjesta gotovo. provjerite na gov.hr je l presuda gore. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.