Ornela75 objavljeno: 7. srpanj 2022. Dijeli objavljeno: 7. srpanj 2022. (uređeno) Tri su vlasnice smo u kući od 449,64m2. U kući postoje 4 stambene jedinice. Majka je gore u 100m2 a doljnji kat su 2 stana od 50m2 i ja sam u trećem od 42 m2. Ona je do 2016 iznajmljivala jedan stan a kad je brat umro 2016g oba prazna stana. Da li je ona dužna meni isplatiti 6-tinu podstanarina pošto smo u suvlasništvu u idealnom djelu i ona je tu materijalno profitirala. Treća suvlasnica, žena od mog pok..brata je tuži a meni je rečeno da sam ja ipak koristila nekretninu jer živim tamo. Iznajmljivala je do 2020g a onda je došla zabrana opterećenja i prodaje i tu više nije mogla. Otac je umro prije 9 god. Imam li ja pravo na naknadu od tih iznajmljivanja, (u šestini) koliki je moj idealni dio, te koliki je rok za tužbu od zadnjeg iznajmljivanja. Nemam ugovore i neznam koga je prijavljivala, koga ne. Znam imena i kako su se izmjenjivali. Ili imam pravo tražiti od poreznog o prijavama o podstanarstvu? Hvala i lp uređeno: 7. srpanj 2022. od Ornela75 Izostanak slova Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.