AustrijaMaja objavljeno: 28. rujan 2022. Dijeli objavljeno: 28. rujan 2022. Pozdrav, Redovni sam student u Austriji, ali sam iz Hrvatske. Sad bi u Austriji kao student povremeno radila studentske poslove. Kakve obaveze plaćanja poreza imam u Hrvatskoj? Da li i redovni studenti koji ne rade u Hrvatskoj, nego u Austriji imaju olakšice da ne moraju do nekog iznosa platiti porez? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 28. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 28. rujan 2022. prije 5 sati , AustrijaMaja je napisao: Da li i redovni studenti koji ne rade u Hrvatskoj, nego u Austriji imaju olakšice da ne moraju do nekog iznosa platiti porez? Ovo ovisi o austrijskim poreznim propisima, a eventualne iznose bi vam trebao reći njihov student servis. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.