Jump to content

kazna za parkiranje-hitno


Inja-26

Preporučene objave

Molim Vas za pomoc.

Danas sam dobila PREKRŠAJNI NALOG od MINISTARSTVA UNUTARNJIH POSLOVA da sam prosle godine tocnije 30.07.2006 pogresno parkirala automobil u Opatiji, ja jesam tada bila u Opatiji na ljetovanju ali se ne sjecam di sam tad u to vrijeme bila parkirana ,niti da sam pogresno parkirala automobil.Nisam dobila na automobilu nikakvu kaznu ni slicno... Pise da se mogu zaliti ali ne znam kako srociti zalbu tj sta u njoj napisati.

Molila bih ako netko zna da mi pomogne.I jel uopce vrijedi ta zalba..

Unaprijed hvala

P.S- zbilja bi mi pomogao taj savjet jer nisam trenutno u mogucnosti platitii 510 kn (400 kn kazna + 100kn nekakvi troskovi).Trebam roditi svaki tren i zbilja mi je potreban svaki novcic. :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A nista, takve naloge salju inace ali sa slikom....mozda ne bi ti bilo lose da nazoves i pitas prvo u kojoj ulici je bio prekrsaj i da li je prekrsaj fotografiran...ako nemaju sliku zali se na sve sto ti padne napamet (netko drugi ko ima iskustva s tim prekrsajima ce ti vec tu odgovorit). A ako imaju, onda ti je bolje platit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija