Crnimrav objavljeno: 11. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 11. studeni 2022. Dobio sam pravomoćnu presudu u moju korist,te naravno druga stranka mora platiti sudske troškove koji su ukupno 42 000 kn. Posto ta osoba nigdje ne radi,dali se može ovršiti nekretnina ,odnosno 1/6 suvlasništva te osobe? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. Je li prošao rok za dobrovoljno ispunjenje obveze? Jeste li pokušali prisilnu naplatu preko FINA-e? I što znate o toj nekretnini? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Crnimrav odgovoreno: 11. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. prije 8 minuta, Borbena7 je napisao: Je li prošao rok za dobrovoljno ispunjenje obveze? Jeste li pokušali prisilnu naplatu preko FINA-e? I što znate o toj nekretnini? Na toj nekretnini su tri suvlasnika u omjerima 4/6,te 1/6 i 1/6,uglavnom ovršenik ima 1/6. upravo sad, Crnimrav je napisao: Na toj nekretnini su tri suvlasnika u omjerima 4/6,te 1/6 i 1/6,uglavnom ovršenik ima 1/6. Rok za dobrovoljno ispunjenje je prošao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. prije 26 minuta, Borbena7 je napisao: Jeste li pokušali prisilnu naplatu preko FINA-e? Na ovo niste odgovorili? prije 16 minuta, Crnimrav je napisao: Na toj nekretnini su tri suvlasnika u omjerima 4/6,te 1/6 i 1/6,uglavnom ovršenik ima 1/6. Odgovor u kontekstu čl. 80. b. st. 3. Ovršnog zakona? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Crnimrav odgovoreno: 11. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. prije 7 minuta, Borbena7 je napisao: Na ovo niste odgovorili? Odgovor u kontekstu čl. 80. b. st. 3. Ovršnog zakona? Preko FINE nisam jos pokušao,nego me zanima dali se može,samo me to zanima konkretno pitanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. prije 8 minuta, Crnimrav je napisao: Preko FINE nisam jos pokušao Morate ćete pokušati. prije 8 minuta, Crnimrav je napisao: nego me zanima dali se može,samo me to zanima konkretno pitanje Pa na to Vaše konkretno pitanje, moj odgovor ovisi o Vašem odgovoru na moje pitanje koje sam Vam u prethodne dvije objave postavila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.