Luna33 objavljeno: 14. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2022. Poštovani,gledam kupnju stana u Zg točnije KO Žitnjak. Stambena zgrada ,a konkretno se radi o Ulica Milke Trnine 30, Zagreb.Upisana je kao vlasništvo grada Zagreba,a kao opće narodna imovina. Možda će netko od vas znati bolje ući u katastar od mene.Zanima me kupnjom stana u takvoj stambenoj zgradi dali postajem vlasnik,djelomično vlasnik,vlasnik stanarskog prava ili ??? Ne znam dali je tema smještena u točnu rubriku.Hvala na pojašnjenju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 14. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2022. Takvi stanovi su u pravilu upisani u knjigu položenih ugovora i kao takvi postajete vlasnici. Pitajte vlasnika da vam da broj poduloška da provjerite točno stan koji vas zanima. https://oss.uredjenazemlja.hr/public-services/review-lr-bdc Luna33 i drot13 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 14. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2022. prije 1 sat , Luna33 je napisao: Zanima me kupnjom stana u takvoj stambenoj zgradi dali postajem vlasnik,djelomično vlasnik,vlasnik stanarskog prava ili Miran je sigurno u pravu jer za tu zgradu i sva tri ulaza vlasništvo je upisano u KPU, pa bi kupnjom toga stana bili upisani u vlastovnicu poduloška KPU, dakle postajete vlasnik. Luna33 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.