prekrsajna123 objavljeno: 14. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2022. Pozdrav Dobio sam presudu od Opcinskog suda u Zadru u predmetu za posjedovanje marihuane po kojoj sam duzan platiti 3 tisuce kuna (2 unutar 90 dana) + 100 kuna sudskih troskova. Stvar je u tome da nisam dobio nikakvu uplatnicu pa ne znam gdje da te novca uplatim? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
NumeroUno30 odgovoreno: 14. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2022. prije 10 minuta, prekrsajna123 je napisao: Pozdrav Dobio sam presudu od Opcinskog suda u Zadru u predmetu za posjedovanje marihuane po kojoj sam duzan platiti 3 tisuce kuna (2 unutar 90 dana) + 100 kuna sudskih troskova. Stvar je u tome da nisam dobio nikakvu uplatnicu pa ne znam gdje da te novca uplatim? Pozdrav, da li postoje podatci za plaćanje na presudi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prekrsajna123 odgovoreno: 14. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2022. prije 2 minuta, NumeroUno30 je napisao: Pozdrav, da li postoje podatci za plaćanje na presudi? Ne, samo da je u korist Državnog proračuna i članak zakona temeljem kojeg se izriče. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 14. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2022. Obratiš se odjelu za izvršenje prekršajnih sankcija suda koji je donio presudu, oni će ti dati sve podatke za plaćanje, prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.