mbalota objavljeno: 8. prosinac 2022. objavljeno: 8. prosinac 2022. pozdrav, Poslodavac mi je ponudio radno mjesto u gradu u kojem je sjedište Tvrtke. U ponudi koju sam dobio na mail je plaćeni smještaj(jednosobni stan) naveden kao jedan od bitnih elemenata novog ugovora. U međuvremenu sam dobio novi ugovor na potpis i u njemu nema stavke vezane za plaćeni smještaj. Na moj upit su mi odgovorili da isto ne stavljaju u ugovor ali da sačuvam ponudu i taj mail kao potvrdu. Zanima me koja su moja prava ako mi nakon određenog vremena odluče prestati plaćati smještaj. Hvala unaprijed. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 8. prosinac 2022. odgovoreno: 8. prosinac 2022. Sve je ovo dosta upitno, jer su Vam uvjeti smještaja nedorečeni. Znate li bilo što o tome smještaju? Da li je to stan u najmu gdje je poslodavac najmoprimac ili? Citiraj
mbalota odgovoreno: 8. prosinac 2022. Autor odgovoreno: 8. prosinac 2022. Prva ponuda koju sam odbio je bila usmena i smještaj je bio dvosobni stan sa još troje cimera. Drugu sam dobio na mail i ona je sa potpisom i pečatom. Uz radno mjesto, vrstu ugovora, plaću je kao bitan element ugovora je naveden i osiguran smještaj(jednosobni stan). Na moj pismeni upit zašto to nije u ugovoru mi je odgovoreno citiram: "Ne pišemo to u ugovoru ali piše vam u ponudi, a i ovaj email možete držati kao službenu potvrdu istog." Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 8. prosinac 2022. odgovoreno: 8. prosinac 2022. Da, samo je pitanje gdje bi se to Vi trebali dokazivati vezano za smještaj i da li bi imali pravo na izvanredni otkaz u slučaju neplaćanja smještaja. A i u slučaju plaćenog smještaja, pitanje je o kakvim se uvjetima radi. Ako ste zadovoljni s ostatkom ponude, probajte...uvijek možete dati otkaz. Citiraj
mbalota odgovoreno: 8. prosinac 2022. Autor odgovoreno: 8. prosinac 2022. Hvala na odgovoru. Morat ću dobro razmislit. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.