Jump to content

Plaćeni smještaj

Preporučene objave

objavljeno:

pozdrav,

Poslodavac mi je ponudio radno mjesto u gradu u kojem je sjedište Tvrtke. U ponudi koju sam dobio na mail je plaćeni smještaj(jednosobni stan) naveden kao jedan od bitnih elemenata novog ugovora.

U međuvremenu sam dobio novi ugovor na potpis i u njemu nema stavke vezane za plaćeni smještaj. Na moj upit su mi odgovorili da isto ne stavljaju u ugovor ali da sačuvam ponudu i taj mail kao potvrdu.

Zanima me koja su moja prava ako mi nakon određenog vremena odluče prestati plaćati smještaj. 

Hvala unaprijed.

odgovoreno:

Prva ponuda koju sam odbio je bila usmena i smještaj je bio dvosobni stan sa još troje cimera. Drugu sam dobio na mail i ona je sa potpisom i pečatom. Uz radno mjesto, vrstu ugovora, plaću je kao bitan element ugovora je naveden i osiguran smještaj(jednosobni stan). 

Na moj pismeni upit zašto to nije u ugovoru mi je odgovoreno citiram: "Ne pišemo to u ugovoru ali piše vam u ponudi, a i ovaj email možete držati kao službenu potvrdu istog."

odgovoreno:

Da, samo je pitanje gdje bi se to Vi trebali dokazivati vezano za smještaj i da li bi imali pravo na izvanredni otkaz u slučaju neplaćanja smještaja. A i u slučaju plaćenog smještaja, pitanje je o kakvim se uvjetima radi.

Ako ste zadovoljni s ostatkom ponude, probajte...uvijek možete dati otkaz.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija