Jump to content

pomoc ikoga ako moze


anonimno

Preporučene objave

Naime uhvacen sam u prekrsaju pri skretanju iz gunduliceve u teslinu dok je bila zabrana prometa, to se desilo tocno 10.9.2005. i 13.3. sad idem na sud za to. idem jer kad me policajac trazio nisam mogao nac vozacku ni prometnu ni osobnu u autu, na sto sam molio policajca da oprosti trazeci dalje dokumente,

on kaze da nemoze sve oprostiti ipak da nesto mora i zapisati.

analogno tome sam prestao traziti vozacku koju sam nakon napisane kazne nasao u autu kao i prometnu i osobnu, (bila je ispala ispod sjedala iz dzepa)

 

ako itko ima savjet sta da ucinim ili da kazem na sudu, kako da napisem zalbu i kako da ode u zastaru, (moram odugovlacit jos 6 mjeseci ako je 2 god zastara)

 

tereti me se za prekrsaj skretanja (300kn), osobna 100kn i vozacka 300kn, sveukupno 700kn sto mi se i neda bas placati, pogotovo na ovako kasno pristiglo rjesenje...

 

savjet netko molim vas...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pokušaj napisati žalbu ili usmeno u zapisnik na sudu tražiti da se uvaži odredba iz članka 295. stavak 5. Zakona o sigurnosti prometa na cestama u kojem se kaže da policijski službenik prilikom kontrole prometa, u slučajevima kada prekršajem nije izazvana opasnost za druge sudionike u prometu, mogu umjesto novčane kazne izreći mjeru pisanog upozorenja, a posebno iz razloga što nikada do sada niste kažnjavani za prekršaje u prometu (???!!!).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija