Jump to content

Prigovor na Rezultate Natječaja za dodjelu stipendije


Viki_44

Preporučene objave

Poštovani,

molim savjet u vezi pisanja prigovora na Rezultate Natječaja za dodjeljivanje stipendija grada Zagreba za akademsku godinu 2022./2023.

Redovnom studentu je odbijena stipendija, uz razlog da nije navedena porezna kartica studenta. 

Student nema nikakve dohotke, dostavljena je samo roditeljeva porezna kartica, jer je roditelj jedini koji zarađuje. 

Postoji li ikakva šansa da se prigovor uzme u obzir, ako se dostavi dodatan papir s objašnjenjem. Student bi dobio stipendiju uredno, ali ovo je bio razlog odbitka.

Zahvaljujem na trudu oko savjetovanja,te svima želim odlično zdravlje uz sretno putovanje novom godinom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukratko, da. Zvali smo da vidimo u čemu je problem, na to nam je gospođa rekla da fali taj papir za studenta i da se probamo žaliti. 

Rok žalbe je 8 dana. Taj papir ništa neće mijenjati, nismo ništa pokušali sakriti. Student ga ni ne može izvaditi, prvo se treba registrirati u poreznu upravu, tek onda ima pravo tražiti taj dohodak, koji će naravno biti 0 kn(sada eura).

Hvala na odgovoru.  

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, nalazim se u istoj,tj slicnoj situaciji. Na sluzbenim stranicama grada Zagreba izasao je prijedlog rang liste kandidata za stipendiju grada 2022-2023 te je moje ime pod nepotpuna, nepravovremena ili ne ispunjava uvjete natjecaja listom ispod koje stoji da kandidati imaju pravo na prigovor u roku 8 dana. Receno mi je da je moja prijava nepotpuna jer nisam prilozila dohodak sa porezne uprave za maloljetnu bracu i sestre a pisalo je da treba za sve clanove kucanstva. Napominjem da se radi o prijavi za socioekonomsku stipendiju te da ispunjavam sve uvjete i pribavila sam i te porezne dohotke na kojima je jasno vidljivo da su maloljetna braca i sestre uprihodili 0 kn,tj eura. Postoji li ikakva pravna mogucnost da se prigovor uvazi s obzirom da navedena dokumentacija koja nedostaje ne mijenja moju situaciju? Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Objavljen je samo prijedlog rang liste na stranicama grada, u kojoj piše da spadamo u grupu kojoj je prijava nepotpuna. Pritom smo zvali i priupitali zašto, pa su nam rekli razlog.

Rok žalbi je 8 dana, nakon toga izlazi konačna rang lista. 

Neane, to i mene zanima, tj probat ću poslati žalbu svakako. Hvala svima na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija