Jump to content

Fotografiranje


anonimno

Preporučene objave

  • 4 mjeseci kasnije...

OBAVJESTITI RODITELJE JER KAD TAD CE NETKO OD UCENIKA RECI DOMA RODITELJIMA A ONADA KOLIKO LJUDI TOLIKO CUDI. U PROFESIJI MEDIJA NOVINA I TELEVIZIJE KADA SE SNIMA ILI FOTKA DJECA OBAVEZNO SE TRAZI DOPUSTENJE RODITELJA AKO SE IMA NAMJERA JAVNO IH PRIKAZATI U PROTIVNOM FIRMA JE PODLOZNA TUZBAMA. NE SE IGRATI JER ZA TU DJCU ODGOVARAJU RODITELJI DO 18 BEZ OBZIRA NA NAMJERE.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na Vašem mjestu ja se ne bih upuštao u to. Sve vezano za djecu može se protumačiti onako kako to želimo i hoćemo. Meni kao roditelju nebi smetalo da učiteljica fotografira moju djecu s ostalim učenicima dok se nalaze na školskom satu, ali nismo svi jednaki. Dječji pristanak ne znači ništa, a tražiti odobrenje od roditelja možete jedinu na roditeljskom sastanku. Njihov pristanak bez potpisa je također ništavan, znači pristanak uz potpis.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo vi snimajte. Zabranjeno je snimanje koje je neovlašteno i krimoice, a na javnom mjestu (što učionica nedvojbeno jest) je krimoice rijetkost. Također je pitanje da li je to neovlašteno jer ovlaštenje u vašem slučaju može dati ravnatelj, a opet ni ne mora jer ako se djeca ne bune nema kaznenog djela, a svi znamo da se djeca neće ozbiljno buniti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija