kadz175 objavljeno: 9. lipnja Dijeli objavljeno: 9. lipnja Pozdrav, Ima nekoliko dana sam imala prometnu nezgodu, prošla sam kroz zeleno, ali automobil koji je cekao u raskrizju mi je oduzeo prednost i udario me prednjim krajem u vozaceva vrata. Kako gospođa tvrdi da mi nije oduzela prednost i da je njoj svjetlila zelena dopunska strelica (iako njihov semafor to jutro nije radio) policija je pisala kao da smo obje prošle kroz crveno. Zanima me znate li, u tom slučaju, je li svatko plaća svoju štetu ili ja plaćam njenu, a ona moju? Jedni govore jedno, drugi drugo. Ja ću svakako pokrenuti sudski postupak, ali ako netko zna pomoglo bi mi. Hvala Vam ✌🏼 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 10. lipnja Dijeli odgovoreno: 10. lipnja Ako ćeš pokretat sudski postupak moraš znat da bez sudskog vještaka za promet neće bit ništa.Prijaviš štetu na osiguranje a oni nikome neće ništa isplatiti dok se sudskim putem ne utvrdi tko je kriv za nezgodu. Ako je njoj svijetlile dopunska strelica ipak mora prvo propustit tebe. Bonaparte 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bonaparte odgovoreno: 28. lipnja Dijeli odgovoreno: 28. lipnja Postoji šansa da ćete i Vi dobiti prekršajni nalog na koji obavezno morate pisati prigovor. Bilo bi dobro kad biste imali kojeg svjedoka. Ako ga i nemate, u parničnom postupku u cijelosti možete dokazati svoje navode te Vam ja njeno osiguranje onda dužno podmiriti štetu na vozilu i za Vaše tjelesne ozljede. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.