crocus4 objavljeno: 12. lipanj 2023. Dijeli objavljeno: 12. lipanj 2023. Pozdrav, zanima me koliko se otprilike čeka odluka Visokog prekršajnog suda na žalbu kojom se traži vraćanje postupka na prvostupanjski sud radi nepotpuno utvrđenih činjenica (prometni prekršaj je u pitanju). Odluka opčinskog suda je bila sredinom 5. mj ove godine, a na e-građani vidim da je spis otpremljen na visoki su 7.6.. Sad za li tko koliko otprilike traje da oni odgovore na žalbu. Na stranici sudska praksa vidla sam da su neki predmeti riješeni tek nakon više godinu dana , a ima i onih kroz mjesec dva. O čemu to ovisi. Molim iskustva također ako je netko pisao žalbu koliko ste čekali. Hvala LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 13. lipanj 2023. Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2023. Nitko ne zna točan odgovor.Vrijeme će pokazat kad će predmet biti riješen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SsKaras63 odgovoreno: 22. lipanj 2023. Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2023. (uređeno) Dana 13. 06. 2023. u 5:42, sivko je napisao: Nitko ne zna točan odgovor.Vrijeme će pokazat kad će predmet biti riješen. Kako to nitko ne zna? Nismo u Zanzibaru. Pa valjda postoje rokovi a ako ne postoje rokovi zasigurno postoji zastara Koliko iznosi zastara općenito za prekršaj ne znam ni ja ali molim nekog tko zna da odgovori jer i mene zanima? uređeno: 22. lipanj 2023. od SsKaras63 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 22. lipanj 2023. Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2023. Zastara je 4 godine od počinjenja prekršaja ako je bio podnessn optužni prijedlog ili 3 godine sko je bio prekršajni nalog. To im je i krajnji rok, a drugi rokovi nisu propisani. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.